Latest activity

• 22cesar
    22cesar replied to the thread Vincentious.
    Sert adam
  • Kanye
    Kanye replied to the thread Korrin - Stonebound.
    Teşekkürler, rollerde görüşemek dileğiyle.
  • Kanye
    Kanye reacted to 22cesar's post in the thread Korrin - Stonebound with Like Like.
    Ellerinize sağlık sağlam bir adam
  • 22cesar
    22cesar replied to the thread Aelyn ✮⋆˙.
    Karakterlerimiz ters ama farklı ve güzel bir karakter, ellerinize sağlık
  • 22cesar
    22cesar reacted to liavenys's post in the thread Aelyn ✮⋆˙ with Like Like.
    Aelyn Yıldızlar yolumu çizer, kökler beni taşır Aelyn, adını ilk kez annesinin dudaklarından duyduğunda henüz bir çocuktu. Annesi, “Bu...
  • 22cesar
    22cesar replied to the thread Korrin - Stonebound.
    Ellerinize sağlık sağlam bir adam
  • 22cesar
    22cesar reacted to Kanye's post in the thread Korrin - Stonebound with Like Like.
    "ᛏᚨᛊ ᛞᚨᚾᚨᚱ, ᛊᛟᛉ ᚲᚨᛚᚨᚱ" I. Sis Adım Korrin. Soyadım var mıydı? Vardıysa da, aklımdan su gibi akıp gitti. Hani derler ya 'Söz uçar, yazı...
  • 22cesar
    22cesar reacted to FFizzin's post in the thread ''Şifacı'' Lucas with Like Like.
    İsim: Lucas Meslek: Şifacı Yaş: 25 Bağları: ''Mühendis'' Peter (Çift Yumurta İkizi) Lucas ile Peter aynı günde, aynı saatte doğdu...
  • furkqn
    furkqn reacted to FFizzin's post in the thread ''Şifacı'' Lucas with Like Like.
    İsim: Lucas Meslek: Şifacı Yaş: 25 Bağları: ''Mühendis'' Peter (Çift Yumurta İkizi) Lucas ile Peter aynı günde, aynı saatte doğdu...
  • furkqn
    furkqn replied to the thread ''Şifacı'' Lucas.
    Eline sağlık, Lucas ve Peter’ın bu tamamlayıcı kardeş dinamiği gerçekten çok güzel oturmuş. Rolde bu ikiliyi görmeyi merakla bekliyorum...
  • FFizzin
    FFizzin reacted to KabakÇiğdemi's post in the thread ''Şifacı'' Lucas with Love Love.
    Primary Love Interest...
  • KabakÇiğdemi
    KabakÇiğdemi replied to the thread ''Şifacı'' Lucas.
    Primary Love Interest...
  • FFizzin
    • ChatGPT Image 26 Oca 2026 23_55_59 (1).png
  • KabakÇiğdemi
    KabakÇiğdemi reacted to Kanye's post in the thread Korrin - Stonebound with Like Like.
    Doğrudur, bizdir
  • furkqn
    furkqn replied to the thread Catherine.
    Eline sağlık, gerçekten güzel bir backstory olmuş. Catherine’in hikayesi okurken insanı içine çekiyor, özellikle o iç çatışması çok iyi...
Back