Latest activity

• EGOHAOO
    EGOHAOO replied to the thread Louis.
    Babam gibi büyük bir savaşçı olmazsam çoğaltın beni
  • DEVRİMBARIŞ
    DEVRİMBARIŞ updated their status.
    İçerisi tam şampiyonlar ligi galericiler pırlantacılar
  • ximparatortr
    ximparatortr reacted to thepeng1's post in the thread Alaric Veyron with Like Like.
    **Karakter Adı:** Alaric Veyron **Cinsiyet:** Erkek **Yaş:** 24 **Soy:** İnsan **Meslek / Sosyal Statü:** Gezgin Kâtip– Han ve Bar...
  • KabakÇiğdemi
    KabakÇiğdemi updated their status.
    𝕭𝖊𝖓𝖊𝖋𝖎𝖈𝖎𝖚𝖒 𝖆𝖈𝖈𝖎𝖕𝖊𝖗𝖊 𝖑𝖎𝖇𝖊𝖗𝖙𝖆𝖙𝖊𝖒 𝖊𝖘𝖙 𝖛𝖊𝖓𝖉𝖊𝖗𝖊....
  • ximparatortr
    ximparatortr replied to the thread Alaric Veyron.
    Merhaba, karakterinle yakından ilgilenmek istiyorum. Bana discord üzerinden ulaşabilir misin? ximparatortr.
  • DEVRİMBARIŞ
    DEVRİMBARIŞ reacted to AssasinS's post in the thread Vincentious with Like Like.
    Güzel
  • DEVRİMBARIŞ
    DEVRİMBARIŞ replied to the thread Vincentious.
    Olay o zaten adam zevk için yapıyor bu işi hırsı intikam değil güç
  • Oksikodon
    Oksikodon reacted to DEVRİMBARIŞ's post in the thread Vincentious with Like Like.
    Kasabanın Huzuru Vincentious, Duskmarch Dükalığının refah seviyesi yüksek huzurlu bir kasabasında varlıklı bir ailede doğdu. Mutlu...
  • Steelvictorian
    Steelvictorian reacted to KabakÇiğdemi's post in the thread Vincentious with Like Like.
    İyi bir ailede büyüyemez arkadaş. Nerede öldürülen aile, nerede yıkılan kasaba, nerede intikam hırsıyla tüten edgy rogue karakter?
  • Steelvictorian
    Hillfield Işık Enstitüsü OLUŞUM TÜRÜ Enstitü KISA TANIM Hillfield Işık Enstitüsü, halkın yalnızca hayatta kalmasını değil, anlamlı...
    • 1769377287671.png
  • AssasinS
    AssasinS replied to the thread Alan.
    Başlıklar renkli, büyük, ortalanmış şekilde olmalı ve sayfa düzenini daha iyi hale getirebilirsin
  • K
    Kırmız haritalama replied to the thread Alan.
    şey anlamadım tam olarak ama aradaki boşlukları düzeltim başka bir şey yapmalımayım yoksa böyle uygunum
  • AssasinS
    AssasinS replied to the thread What did you last listen to?.
    test mesajı api test mesajı
  • AssasinS
    AssasinS replied to the thread Alan.
    Konu başlıklarına göre ve renklere göre düzenlenmeli
  • K
    Kırmız haritalama posted the thread Alan in Character Forms.
    Karakter Adı: Alan Cinsiyet: Erkek Yaş: 27 Soy: İnsan Meslek: Demirci Hikâyesi: Alan, Senethar...
    • task_01kfr4gc39ehfrzxj6jp2a5s932F1769262892_img_1_2.png
Back