Status Application Form

Sleezar

Administrator
Staff member
Reaction score
12

Stat Bonus Başvuru Konusu
Karakteriniz için ek stat bonusu talep etmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki şartları dikkatlice okuyup formu eksiksiz doldurunuz.

⮞ Başvuru Şartları

• Karakterine özen gösteren ve gelişimini kısa line'larla da olsa sürdüren oyuncular,bu emekleri doğrultusunda stat bonusu talep edebilir. Bonuslar doğrudan verilmez; gelişimin bir sonucu olarak adminler tarafından değerlendirilir.
  • Karakter Tanıtım Konusu en az 2 haftalık olmalıdır. (Yeni açılmış tanıtımlarla başvuru yapılamaz.)
  • Son Rol Ekran Görüntüsü (SS) en fazla 1 hafta öncesine ait olmalıdır.
  • Sunucu üzerinde toplamda 3'ten fazla yasaklama (ban) almış oyuncular stat bonusu alamaz.
  • Başvurunuzun değerlendirilmesi sırasında gerek görülürse ek SS veya kanıt istenebilir.
  • Başvurunuz onaylandıktan sonra aktif kalmaya devam etmelidir aksi takdirde + stat bonusunuz geri alınır ve işlemler tekrardan devreye sokulur.

Şartlardan herhangi birini karşılamayan başvurular, sebep belirtilmeden reddedilebilir.

⮞ Başvuru Formu

Aşağıdaki formu kopyalayıp yeni mesaj olarak doldurun:

Code:
[B]Karakter Adı:
Hesap Adı (Varsa Forum/Karakter hesabı):
Karakter Tanıtım Konusu Linki:

Talep Ettiğiniz Stat Bonusları:[/B]
- Güç (Strength):
- Çeviklik (Dexterity):
- Dayanıklılık (Constitution):
- Zeka (Intelligence):
- Bilgelik (Wisdom):
- Karizma (Charisma):

[B]Karakterin Rol Tarzı ve Neden Stat Bonusu Hak Ettiğini Düşünüyorsunuz?[/B]
(Kısa ama açıklayıcı şekilde yazın.)

⮞ Önemli Notlar
  • Yönetim, gerekli gördüğü durumlarda stat bonuslarını düşürebilir, değiştirebilir veya tamamen reddedebilir.
  • Yanlış bilgi veren veya SS/manipülasyon yaptığından şüphelenilen oyuncular hakkında ayrıca işlem uygulanabilir.
  • Başvuru sonucunuz bu konu altında Onaylandı / Reddedildi şeklinde bildirilecektir.

Stat başvurularınızda bol şans ve iyi roller!

Last edited:
Back