- Reaction score
- 12
Stat Bonus Başvuru Konusu
Karakteriniz için ek stat bonusu talep etmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki şartları dikkatlice okuyup formu eksiksiz doldurunuz.
⮞ Başvuru Şartları
- Karakterine özen gösteren ve gelişimini kısa line'larla da olsa sürdüren oyuncular,bu emekleri doğrultusunda stat bonusu talep edebilir. Bonuslar doğrudan verilmez; gelişimin bir sonucu olarak adminler tarafından değerlendirilir.
- Karakter Tanıtım Konusu en az 2 haftalık olmalıdır. (Yeni açılmış tanıtımlarla başvuru yapılamaz.)
- Son Rol Ekran Görüntüsü (SS) en fazla 1 hafta öncesine ait olmalıdır.
- Sunucu üzerinde toplamda 3'ten fazla yasaklama (ban) almış oyuncular stat bonusu alamaz.
- Başvurunuzun değerlendirilmesi sırasında gerek görülürse ek SS veya kanıt istenebilir.
- Başvurunuz onaylandıktan sonra aktif kalmaya devam etmelidir aksi takdirde + stat bonusunuz geri alınır ve işlemler tekrardan devreye sokulur.
Şartlardan herhangi birini karşılamayan başvurular, sebep belirtilmeden reddedilebilir.
⮞ Başvuru Formu
Aşağıdaki formu kopyalayıp yeni mesaj olarak doldurun:
Code:
[B]Karakter Adı:
Hesap Adı (Varsa Forum/Karakter hesabı):
Karakter Tanıtım Konusu Linki:
Talep Ettiğiniz Stat Bonusları:[/B]
- Güç (Strength):
- Çeviklik (Dexterity):
- Dayanıklılık (Constitution):
- Zeka (Intelligence):
- Bilgelik (Wisdom):
- Karizma (Charisma):
[B]Karakterin Rol Tarzı ve Neden Stat Bonusu Hak Ettiğini Düşünüyorsunuz?[/B]
(Kısa ama açıklayıcı şekilde yazın.)
⮞ Önemli Notlar
- Yönetim, gerekli gördüğü durumlarda stat bonuslarını düşürebilir, değiştirebilir veya tamamen reddedebilir.
- Yanlış bilgi veren veya SS/manipülasyon yaptığından şüphelenilen oyuncular hakkında ayrıca işlem uygulanabilir.
- Başvuru sonucunuz bu konu altında Onaylandı / Reddedildi şeklinde bildirilecektir.
Stat başvurularınızda bol şans ve iyi roller!
Last edited: