Mortwyn Ashgraves, "The Ash-Saint"

AssasinS

Administrator
Staff member
Reaction score
18

╭─────────────────────༺⠀✦⠀༻─────────────────────╮

CHBZmJQ.png

╰─────────────────────༺⠀✦⠀༻─────────────────────╯

“Çürüme bir son değil, her şeyin gerçek hâlidir. Bedenimdeki yaralar, tanrıların unuttuğu ışığın son yankısıdır.
Etim dökülse de iradem yükselir; Kül olsam bile ardımda kalan gölge, size diz çöktürmeye gelir.”

Mortwyn Ashgraves, "The Ash-Saint"

─────────────────────༺⠀✦⠀༻─────────────────────

1769516455772.png

Zamanında simya potalarında ruhu eritilen ve kütüphanenin tozlu rafları arasında bir utanç gibi unutulmaya terk edilen Mortwyn Ashgraves, sürgün edildiği o karanlık boşluktan, yüzüne mühürlenmiş solgun bir maske ve sönmek bilmeyen bir intikam ateşiyle geri döndü; şimdi ise kendisine bu acı sessizliği reva görenlerin yazdığı tüm sahte tarihleri, kendi yaralı bedeniyle birer birer ateşe vermeye yeminli.
1769517106992.png

“İnsanların ‘mucize’ dediği şey, sadece henüz formülü yazılmamış bir hesaplamadır;
ben o hesabı kanımla ödedim.”

─────────────────────༺⠀✦⠀༻─────────────────────

1769518338112.png

"Ona 'Kül Azizi' dediler; çünkü geçtiği yerlerde ne bir ah feryadı ne de bir damla kan bırakıyordu; sadece günahları ve anıları aynı derecede yok eden kusursuz, gri bir sessizlik..."

"Kül Azizi'nin adaleti ne bağışlanma tanırdı ne de öfke; sadece mutlak, gri ve geri dönülemez bir hesaplaşma."

╭─────────────────────༺⠀✦⠀༻─────────────────────╮

XzDTxZn.png

╰─────────────────────༺⠀✦⠀༻─────────────────────╯

bu adam öyle oturup ağlayacak, yas tutacak bi kişi değil en son yas tuttuğu gece 6 baronu öldürmüş.

Back